Verzekering

Waarom zou ik kiezen voor een aanvullende zorgverzekering?

Ben je op zoek naar een zorgverzekering en ben je benieuwd of je een aanvullende verzekering moet afsluiten? Wij vertellen je graag waarom je zou kunnen kiezen voor een aanvullende dekking. Dit verschilt namelijk per persoon. Het komt namelijk vaak voor dat er een aantal dingen niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. En ben jij iemand die af en toe wat extra zorg nodig heeft? Dan is het verstandig om te kiezen voor het aanvullende pakket.

Maak je vaak gebruik van deze dienst? Sluit dan een aanvullende dekking af

Denk bijvoorbeeld aan de tandarts. Het komt namelijk vaak voor dat het basispakket geen tandartskosten vergoedt. Als je een mooi en sterk gebit hebt is er weinig aan de hand, dan kun je beter niet kiezen voor een aanvullende verzekering. Hiermee ben je waarschijnlijk goedkoper uit, aangezien je maar een of twee keer per jaar naar de tandarts gaat. Heb je een slecht gebit of verwacht je meerdere malen gebruik te moeten maken van de tandarts? Dan is het zeker handig om te kiezen voor een aanvullende dekking. Jij wil toch ook de beste zorgverzekeraar?

Heb je vaak last van pijntjes? Ga dan voor deze verzekering

Ben je een intensieve sporter? Dan is de kans groot op verschillende blessures. Het is daarom verstandig om af en toe de fysiotherapeut te bezoeken. Vaak wordt dit niet door de basisverzekering gedekt. Als je een aanvullende dekking afsluit dan krijg je een fysiotherapie vergoeding. Heb je wel eens last van pijnlijke spieren of gewrichten? In dat geval is een aanvullende verzekering voordeliger, dan dat je los je afspraken betaalt.

Maak je maandelijks gebruik van deze dienst? Kies dan voor de aanvullende verzekering

Brillen en lenzen zijn absoluut niet goedkoop. Heb je bijvoorbeeld maandlenzen? Dan betaal je hooguit maandelijks een bepaald bedrag aan de lenzenservices. Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat je bril kapotgaat. Dan moet je dat natuurlijk ook betalen. Uiteindelijk komt dit op een heel hoog bedrag. Het is daarom verstandiger om een aanvullende verzekering af te sluiten. Dan ben je in ieder geval verzekerd voor de onverwachtse kosten. Als jij denkt aan kiezen, dan denk je toch aan zorgverzekering kiezen?