geluid

“Wat zeg je?” vroeg ik. Piet keek mij geïrriteerd aan. “Wordt het niet tijd voor een gehoortest?”
De laatste tijd hoor ik dit steeds vaker. Het nummer van de audicien heb ik in mijn agenda genoteerd. Toch is het nog niet gekomen van de gehoor test. Het staat mij tegen. Want het liefst wil ik niet aan een gehoorapparaat. Herken je dit gevoel?

Gehoor verbeteren

Gelukkig heb ik mijzelf inmiddels laten informeren en er zijn meer opties dan ik dacht. Er zijn velen plekken om je gehoor te kunnen laten testen en de gehoorapparaten worden steeds kleiner. Gehoor problemen zijn ook niet persee meer alleen voor de “oudevandagen” ook dat gaf mij rust.

Inmiddels heb ik besloten om morgen de gehoortest te doen, en als het blijkt dat ik hierbij ondersteuning nodig heb zal ik ook dit meteen gaan regelen. Het is namelijk niet leuk voor mij of voor de mensen om mij heen dat ik soms 4 keer moet vragen wat er wordt gezegd en dat het volume van de televisie altijd zo hard staat en dat dan alsnog de buren het beter verstaan dan ikzelf.

Herken jij dit verhaal?

Schroom dan niet langer en ga ook de test aan. Jouw zintuigen zijn belangrijk en horen zeker ook. De sociale contacten en ontspannen zullen verbeteren wanneer het gehoor ondersteunt wordt en je niet meer zo vaak hoeft te vragen wat iemand zei. Het komt soms namelijk ongeïnteresseerd over alsof je er niet bij bent bij het gesprek wat je voert. Gelukkig zijn er heel veel keuzes en opties en heel veel audiciens. Laat je niet meer tegenhouden door een verminderd gehoor.
De kosten verschillen per apparaat maar dit is voor iedereen betaalbaar.
Gun jezelf jouw gehoor weer terug. Maak nu een afspraak voor een gehoortest.

Gastblog

audiciensgehoorgezondheidOuderen

Comments are disabled.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten